2018-03-28 07:20:32• hírek • Bede Emőke

Figyelmeztető lövésekkel vetettek véget a vasútállomás melletti összetűzésnek FRISSÍTVE

Nem mindennapi eseményre került sor szerda reggel Szatmárnémeti vasútállomása közelében. Több személy hangos szóváltásba keveredett, majd az indulatok olyannyira elharapództak, hogy rendőri közbelépésre volt szükség.

Egy bejelentés alapján két rendőrt küldtek ki a helyszínre, de az egyenruhások látványa nem térítette jobb belátásra a konfliktusba keveredőket. Mi több, egy 50 éves nő többszöri felszólításra sem csillapodott le, ezért a rendőrök úgy döntöttek, megbilincselik. A nő különféle egészségügyi problémákra hivatkozva kérte, hogy ne bilincseljék meg, majd mikor látta, hogy ezzel nem sokra megy, ököllel ment az intézkedő rendőrnek.
 

A nő gyermekei látva a kialakult helyzetet, „erősítésért” kiáltottak, majd ők maguk is rávetették magukat a rendőrökre. A dulakodás odáig fajult, hogy saját testi épségük védelmében az egyik rendőr két figyelmeztető lövést adott le a levegőbe.
 

Az agresszív személyeket csak ez tudta megfékezni. A kedélyek lecsillapodása után a rendőrök a nő két fiát a kapitányságra kísérték, és hivatalos személy elleni erőszak címszóval nyitottak nekik bűnügyi dossziét.
 

FRISSÍTÉS: Az egyik rendőr orvosi ellátásra szorult, a látlelet szerint sérülései 4-5 napon belül gyógyulnak meg. Emellett az intézkedő járőr egyenruhája is megsínylette az összetűzést. Mindeközben a két agresszív férfit az ügyészek vallatják.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: