2019-09-11 10:33:34• hírek • Bede Emőke

Figyelmeztető lövésekkel sem sikerült megállítani az ukrán cigarettacsempészeket

Komoly fogást könyvelhetett el kedden délután a határrendészet máramarosszigeti egysége: a Szatmár megyei Komorzán közelében több kartondoboznyi csempészcigarettára bukkantak – tájékoztatta híroldalunkat a hatóság.

A járőröző egység figyelmét 18 óra környékén keltette fel egy csoport férfi, akik hátukon méretes dobozokkal gyalogoltak Komorzán irányába. A hatóság emberei megpróbálták feltartóztatni őket, ám a férfiak csapot-papot hátrahagyva elkezdtek Ukrajna irányába szaladni. A menekülőket sem a szóbeli felszólítás, sem a levegőbe leadott figyelmeztető lövések által nem sikerült megállítani; mielőtt még elkaphatták volna őket, a csapat már ismét a szomszéd ország területén volt.
 

A határrendészek azonnal értesítették az ukrán kollégákat az esetről, és ezzel párhuzamosan elkezdték átkutatni az érintett területet. A fák alatt megbúvó dobozokban végül nem kevesebb mint 18 ezer csomag cigarettára bukkantak, melynek összértéke eléri a 210 ezer lejt. Az ügyben csempészet és illegális határátlépés miatt indítottak nyomozást.




Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: