2017-01-03 09:22:20• hírek • Kocsis Zoltán

Figyelmeztető lövések állították meg a tolvajokat

Csak a figyelmeztető lövések elhangzása után adta meg magát az a két férfi, akik részei voltak hétfő este egy kereskedelmi társaság elleni lopásban Szatmárnémetiben. A rendőrség összesen négy férfit vett őrizetbe.

A rendőrből és csendőrből álló vegyes összetételű járőregység január 2-án, hétfő este 21.00 órakor a Bujorului utcán tetten ért több férfit, amint azok éppen gépkocsiabroncsokat loptak el egy cég telephelyéről és pakolták fel egy teherautóra. Amint felszólították a tolvajokat tevékenységük beszüntetésére, azok beültek a teherautóba és elhajtottak.

A járőregységnek a szomszédos Alexiu Berinde utcában sikerült megállítaniuk a gépkocsit, mire két férfi kiugrott a járműből és futva próbált menekülni. Átmásztak egy kerítésen és többszöri felszólítás ellenére sem voltak hajlandóak megállni. Jobb belátásra csak azt követően tértek, hogy a rendőr előkapta fegyverét és figyelmeztető lövéset adott le.

A rendőrség elfogta és azonosította mind a négy elkövetőt. A gépkocsit egy 45 éves szatmárnémeti férfi vezette, a társai közül pedig ketten - egy 42 és egy 27 éves férfi - szintén szatmárnémeti, egy 36 éves pedig apai illetőségű.

A négy férfit 24 órára őrizetbe vettek, minősített lopás ellenük a vád.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: