2016-09-09 12:40:51• hírek • Szatmar.ro

Figyelemfelkeltő sétával, jótékonysági koncerttel a mellrák ellen!

Figyelemfelkeltő sétával, rózsaszín szalagokkal, tanácsadással, koncerttel várja az érdeklődőket a mellrák elleni küzdelem világnapján az RMDSZ Szatmár megyei Nőszervezete. A szervezet tevékenysége immár harmadik alkalommal hívja fel a figyelmet a daganatos megbetegedésben szenvedőkre.

Október 1-je, a mellrák elleni küzdelem világnapja alkalmából adománygyűjtéssel egybekötött jótékonysági koncerttel és felvonulással szeretne segíteni a Nőszervezet Szatmár megye minden olyan hölgyén, akiket ezzel a betegséggel diagnosztizáltak.

Az eseményre október 1-jén, délután 16 órakor kerül sor városunk központjában. Minden kedves résztvevőt arra kérnek,  öltsön magára egy rózsaszínü ruhadarabot, hiszen a rózsaszínű szalag Estee Laudernek köszönhetően a mellrák elleni küzdelem jelképe.

"A felvonulással fel szeretnénk hívni a megye lakosságának figyelmét arra, hogy minden hölgy, függetlenül nemzetiségétől, vallási hovatartozásától, ki van téve ennek a betegségnek. Világszerte nők milliói fognak össze annak érdekében, hogy felhívják a figyelmet a betegségre, valamint a szűrővizsgálatok fontosságára. A rendszeres szűrővizsgálat segíthet a betegség korai stádiumának diagnosztizálásában. Ezért a Nőszervezet úgy gondolta, hogy az összegyűlt adományokat a Szatmár megyei mellrákkal küzdő nők megsegítésére fordítja", áll a Szatmár megyei RMDSZ Nőszervezetének közleményében.

Akik segíteni szeretnének, adományaikat akár a helyszínen, egy tea és pogácsa ellenében, akár a 0787673121-es telefonszámon, vagy szponzorizálásként is felajánlhatják.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: