2011-03-22 15:20:08• hírek • Póti Orsolya

Figyelem! Tehetségkutató indul

Több kategóriában is tehetségkutató versenyt szervez a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ és a Crazy Hobbies Egyesület. A versenyezni vágyók jelentkezését április 20-ig várják a szervezők.

Most eljött az alkalom arra, hogy megmutasd tehetséged a nagyközönség és egy szakértő zsűri előtt. A G.M. Zamfirescu Kulturális Központ és a Crazy Hobbies Egyesület tehetségkutató versenyre invitálja mindazokat, akik úgy érzik szeretnek  és tudnak énekelni, táncolni, színészkedni, és egyéb produkcióval szórakoztatni a közönséget.

A verseny több műfajban fog zajlani, ugyanis tánc kategóriában jelentkezhetnek modern táncosok, néptáncosok, hip-hop, break, balett, step és egyéb táncok kedvelői; zene kategóriában várják mindazokat akik énekelnek, illetve hangszeren játszanak, és ami a színművészetet illeti, ebbe a kategóriába tartozik a versmondás, stand up comedy, pantomim, akrobatamutatványok és a beatboxing is.

A rendezvényre április 28-án kerül sora G.M. Zamfirescu Kulturális Központban, jelentkezni pedig április 20-ig lehet. Akinek felkeltette a felhívás az érdeklődését, küldje el önéletrajzát és egy fotót a lets_show_it@yahoo.com e-mail címre, illetve tüntessék fel a milyen kategóriában (tánc, zene, színművészet) kíván fellépni.

A legtehetségesebbeket díjak illetik, valamint további fellépési lehetőségben részesülnek fesztiválokon, kulturális rendezvényeken.

Bővebb információért keresd fel a G.M. Zamfirescu Kulturális Központot (0261-768-608), vagy az Crazy Hobbies Egyesületet (0745-870-344).



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: