2008-10-21 17:33:49• hírek • Szatmár.ro

Szlovákiában táboroztak

Egy hetet töltöttek a szlovákiai Poprádon a Reménysugár kis pártfogoltjainak testvérei. A németországi Hans Lindener Alapítvány egyik nyaralója adott otthont a tíz szatmári táborozónak.

A most első ízben megszervezett tábor célja az volt, hogy a gyerekek megfeledkezhessenek az otthoni gondokról és egy hetet pihenéssel, játékkal, kirándulással tölthessenek el. A gyerekek a minivakáció során számos kiránduláson vettek részt a Tátra festői csúcsai között, megmászták a Lomnica csúcsot, túrát szerveztek a Skalnate és a Strbske tavakhoz.

 

Ott tartózkodásuk alatt, a hét minden napján voltak kirándulni. Uticéljaik közül nem maradt ki a Dobsina jégbarlang valamint az Ochitna barlang sem. Talán legjobban a középkori kastélyok nyűgözték le a kicsiket. Hogy teljes legyen a program, a hét vége felé egy kis fürdőzésre is jutott idő az Aqua City termálfürdőben.

A gyerekek - elbeszéléseik alapján - rendkívül jól érezték magukat, barátságot kötöttek egymással és a Reménysugár munkatársaival. A tervek szerint a jövőben hasonló tábor megszervezésére fog sor kerülni.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: