2019-02-28 14:31:05• hírek • Bede Emőke

Fiatalság, bolondság: autóval borult árokba egy 18 éves fiú

Képünk illusztráció. Forrás: Szatmár.ro archívum
Képünk illusztráció. Forrás: Szatmár.ro archívum

A kisgércei rendőröket egy autóbaleset helyszínére riasztották a szerdai nap késő esti óráiban, a bejelentés szerint egy kocsi árokba borult Batarcs község területén.

A helyszíni vizsgálat során az egyenruhások megállapították, hogy egy mindössze 18 éves helybeli fiatalember túl gyorsan hajtott, majd elvesztette irányítását az általa vezetett autó felett és beborult a szemközti sáv mellett futó árokba. Igen ám, csakhogy emellett az is kiderült, hogy a srác vezetői engedéllyel nem rendelkezik, mi több, ittasan szállt autóba. Leheletében a szonda 0,77 mg/l alkoholkoncentrációt mutatott ki, azaz a sofőr jócskán felöntött a garatra indulás előtt. Hogy véralkoholszintjét is megállapítsák, a fiatalembert kórházba kísérték. A srác azonban nem úszta meg egy tűszúrással a kellemesnek jóindulattal sem nevezhető kalandot, a hatóság ugyanis jogosítvány nélküli vezetés és alkoholos befolyásoltság alatti vezetés miatt indított ellene bűnügyi eljárást.


Ez volt a szerdai nap legkiemelkedőbb eseménye közlekedési szempontból, de azért az sem elhagyagolható tény, hogy egyetlen nap alatt a rendőrök 170 pénzbírságot szabtak ki összesen 43 900 lej értékben. Ezen felül gyorshajtásért és elsőbbség megadásának elmulasztásáért 6 sofőrnek egy ideig hanyagolnia kell a vezetést.


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: