2012-07-06 16:04:55• hírek • Szatmar.ro

Fiatalokat tesztel péntek délután az Olimpia

Zajlanak az események az Olimpia háza táján: amellett, hogy a fiúk napi egy edzéssel készülnek a harmadik osztály következő szezonjának mérkőzéseire, felkészülési mérkőzést is játszottak, a szakmai stáb pedig fiatalokat tesztel.

A Csík Tibor, Paul Levente és Ioan Dragomir alkotta edzői stáb péntek délután 18-21 közötti futballistákat tesztel, míg jövő hét elején a 21-25 éves labdarúgók lesznek soron. Eközben a stáb a keretet alkotó játékosoknak naponta egy edzést tart, a rekkenő hőség elkerülése miatt reggel kilenckor.

Csütörtök délután az Olimpia egy rendhagyó, 4x25 percig tartóm mérkőzést vívott a Draxlmayer gyár csapatával. A sárga-kékek Marinas, Glodean és Manuel Muresan (utóbbi egy trükkös, legurítós tizenegyes után talált kapuba) góljaival 3-1-re nyertek. A „gyári csapat" egyetlen találatát az a Botos Sándor szerezte, szintén büntetőből, aki amúgy az Olimpia keretének tagja.

A mérkőzésen pályára lépett az Atletic'94 csapatának több junior játékosa is, ám egyik sem nyűgözte le túlságosan Csík Tibort. „Még itt edzenek velünk egy hétig, figyelemmel követjük őket, de pillanatnyilag nem mondhatom azt, hogy benne lehetnek a keretben. Mindenesetre a jövőt tekintve lehet majd rájuk is alapozni, vannak köztük talpraesett focisták", fogalmazott a tréner.

A jövő héten az Olimpia Nagyváradon lép majd pályára egy újabb felkészülési mérkőzésen a második osztályú Luceafarul ellen, a jövő hét végére pedig Csík szeretné legalább 90%-ban letisztázni, hogy ki is alkotja majd a csapat keretét a következő szezonban.

Nagy feladatra készül a Draxlmayer csapata is, egy igazi világbajnokságra. A németországi anyacég ugyanis egy vébét szervez a világ minden táján lévő gyárainak munkásai számára. A szatmáriak együttesét Nagy István és Esztinka Sándor vezeti majd.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: