2010-07-19 14:19:48• hírek • Póti Orsolya

Fiatalok zenés előadása

Koncertet szerveztek és színdarabot mutattak be iskolás diákok a Plébánia pincéjének felújítása érdekében. A zenés koncert megszervezésében Cserey Csaba állt a diákok segítségére.

Vasárnap este 20 órától a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ koncerttermében 16 és 20 év közötti diákok koncertjére és zenés előadására került sor. A színdarabot a fiatalok állították össze, míg a zenei aláfestésben és a koncert kivitelezésében Cserey Csaba ütőhangszeres állt rendelkezésükre. A rendezvény célja az volt, hogy a fiatalok gyűjtsenek kedvenc gyülekezőhelyük, a Plébánia pincéjének felújítására.

„Előadásunk többek között egy fiúról szólt, aki nem leli helyét a városban, és végül rájön, hogy helye közöttünk, a Plébánia pincéjében van. A színdarabot mi írtuk, de nagyon sokat köszönhetünk Cserey Csabának, aki tartotta bennünk a lelket a próbák alatt. Szerencsére a koncerttel elértünk célunkat is, de ezenkívül sokkal többet kaptunk a rendezvénytől: nagyon jó érzés volt színpadra lépni, együtt énekelni a jól ismert magyar slágereket, és tiszta szívünkből előadni azt, ami kikívánkozott belőlünk.” - mondta el portálunknak Fütter Dóra a rendezvény egyik szervezője.

Cserey Csaba szerint a fiatalok mindvégig nagyon lelkesek, dinamikusak és ügyesek voltak. „Nagyon örülök annak, hogy felkerestek engem, és hogy segítségükre lehettem. A produkció nagyszerű volt, és a fiatalok meglepetésére szép számban összegyűlt a közönség.” - mondta el Cserey Csaba a Szatmár.ro-nak.

Ami jó, hogy ezzel az előadással nem zárul le minden: a rendezvénynek lesz még folytatása, hiszen a fiatalok más városban is fel fognak lépni, és szeptembertől egy újabb általuk létrehozott előadásra kerül sor itt Szatmárnémetiben.



Fiatalok zenés előadására került sor vasárnap este
Fiatalok zenés előadására került sor vasárnap este


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: