2011-05-23 14:41:51• hírek • Szatmár.ro

Fiatalok öngyilkossági kísérletei

Két fiatal is öngyilkosságot kísérelt meg az elmúlt hétvégén - az egyik már harmadszorra próbált meg véget vetni az életének.

A Szatmár Megyei Kórház portálunkhoz eljuttatott jelentéséből kiderül, hogy ezen a hétvégén sem pihenhettek a sürgősségi osztály dolgozói: nem kevesebb, mint 416 személynek nyújtottak segítséget, 124 gyereknek és 292 felnőttnek.
Két fiatal is véget akart vetni az életének: egy tizenöt éves lányt és egy tizenkilenc éves fiatalembert is a mentősök szállítottak be pénteken, illetve vasárnap a kórházba.

Egy tizenöt éves Szatmár megyei lányt május 20-án, az esti órákban gyógyszer-túladagolással kellett ellátniuk a szakembereknek. A gyors beavatkozásnak köszönhetően sikerült megmenteni az életét, a fiatal azonban beutalták a kórház pszichiátriai osztályára. Mint kiderült, a lány nem először kísérelt meg öngyilkosságot, ez már a harmadik próbálkozása volt.
Nem ő volt sajnos az egyetlen, aki véget akart vetni az életének: vasárnap egy 19 éves fiatalember akasztotta fel magát.

Mivel csak későn vették észre, hogy mit tett, oxigénhiányos állapot lépett fel nála, majd kómába esett. Jelenleg is a Szatmár Megyei Kórház intenzív osztályán fekszik, gépek segítségével lélegzik.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: