2009-12-28 12:35:23• hírek • Gozner Gertrud

Fiatalok okozták

A karácsonyi ünnepek alkalmával több súlyos közúti baleset történt a megyében, amelyek során egy személy az életét is vesztette. A balesetekért szinte kivétel nélkül a fiatalabb korosztály okolható.

Karácsony reggelén a határrendészet egyik 26 éves munkatársa saját gépkocsiját vezetve a túlzott sebesség miatt egy kanyarban elvesztette az uralmát a jármű felett és Túrterebesen egy betonoszlopnak ütközött. A baleset során a fiatalember életét vesztette. Szintén karácsony első napján reggel hét óra körül újabb balesetre került sor Erdőd város területén. Egy 18 éves fiatalember szintén elvesztette az uralmát a kormány felett, és az útszéli sáncba borult. A balesetben az autó két utasa könnyebben megsérült.

Aznap délután 18 óra körül egy férfit ütöttek el Érszakácsiban. A 48 éves áldozat szabálytalanul akart átkelni az úttesten, amikor a baleset bekövetkezett. A férfit súlyos sérülésekkel ápolják a kórházban, a sofőr egy húsz éves fiatalember volt. Avasfelsőfaluban szintén elgázoltak egy gyalogost december 25-én. A 41 éves áldozat este negyed tizenegykor fényvisszaverő ruházat nélkül haladt az úttesten, amikor egy 31 éves sofőr elütötte.

December 26-án hajnalban tovább folytatódtak a közúti szerencsétlenségek a megyében. Tasnádszántó településen egy 19 éves fiatal a nagy sebesség miatt nekihajtott egy, az útszélen állomásozó gépkocsinak. Az ütközés során a balesetet okozó gépkocsi utasa könnyebben megsérült. Sárközön a közlekedési táblák figyelmen kívül hagyása vezetett balesethez. Délután fél négy körül egy 31 éves sofőr Volkswagen márkájú gépkocsiját vezetve nem adta meg az elsőbbséget egy szabályosan közlekedő autónak. Az ütközésben a vétkes autó utasa súlyos sérüléseket szenvedett.

Egy órával később Avasfelsőfaluban egy 19 éves fiatal hajtott neki egy útszéli fának, amelynek során könnyebben megsérült. Karácsony másodnapján este fél tízkor egy négyéves gyermeket ütöttek el a megyeközpont Neajlov utcájában. A felügyelet nélkül maradt kiskorú szabálytalanul kelt át az úton, amikor megtörtént a baleset.

Az este folyamán újabb súlyos balesetre került sor Bikszád község főutcáján. Egy 22 éves sofőr nem az útviszonyoknak megfelelően hajtott, ezért a gépkocsi letért az útról és egy betonhídnak csapódott. Az ütközésben a sofőr mellett az autó két utasa is súlyosan megsérült.



Tucatnyi balesethez riasztották karácsonykor a rendőrséget


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: