2019-07-11 04:55:11• hírek • Blikk.hu

Fiatalkori önmagát játssza új dalának klipjében Varga Viktor

Új dallal készült az idei nyári buliszezonra Varga Viktor, méghozzá DR BRS-sel és Heincz Gáborral, azaz Bigával. Az énekes szerint sikerült igazi partislágert alkotniuk együtt, amely csütörtökön internetes oldalunkon, a blikk.hu-n debütál majd.

Miről szól az új dal, a Koccintós?

– Hogy mindenki érezze jól magát, legyen boldog, bulizzon nagyokat! A klipben egy vidéki gyereket alakítok, ami közel áll hozzám, hiszen a valóságban is megmaradtam olyannak, mint mielőtt Pestre kerültem. A srác elmegy partizni, hogy átélje a maga nagy éjszakáját, ám a végén felébred és rájön, csak álmodta az egészet. Sikerült egy igazi lakossági slágert alkotnunk.

Ki mit tett hozzá?

– BRS rappel, a zenét Biga írta. Nagyon örültem, amikor megkerestek. Azt hiszem, sikerült megidéznünk a mai egyetemi bulikat és a hétvégi klubos sújtásokat egyaránt. A Koccintóst először pénteken mutatjuk be a Yellow Klubban, ott leszünk mindhárman.
 

Milyen volt a közös munka?

– Bigával már többször dolgoztunk együtt, az első albumomra is írt zenéket, DR BRS meg ugye gyűjti az előadókat, és most végre rám is sor került! Nagy haverságban, jó hangulatban telt a meló, nagyon élveztem. Hamarosan lesz új dalom Kozma Orsival és Jabin Petivel is. Eddig elég magányos figura voltam, ez a sok közös munka az idei nyár kihívása. J. A.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: