2015-02-23 18:03:34• hírek • Kocsis Zoltán

Fiatal román nő veszítette életét Debrecenhez közeli autóbalesetben - FRISSÍTVE

Szörnyű baleset történt hétfőn, néhány perccel éjfélt követően Debrecen közelében: egy fiatal román nő személygépkocsijával egy oszlopnak ütközött és azonnal életét vesztette. A balesetről készült megrázó képeket a debreceni tűzoltóság osztotta meg szerkesztőségünkkel.

A 24 éves nő egyelőre ismeretlen okból a 47-es főúton, Debrecen és Mikepércs között elveszítette uralmát fekete Volkswagenje fölött és a Hosszúpályi letérő közelében egy villanyoszlopnak csapódott.

A becsapódás olyan intenzitású volt, hogy a betonoszlop kettétört. Az autó feszültség alá került, ezért a balesethez riasztott debreceni hivatásos tűzoltók csak az áramszolgáltató szakembereinek kiérkezése, és az oszlop áramtalanítása után tudták elkezdeni a mentést.

Mivel az autó pontosan a sofőrülésnél csapódott bele az oszlopba, a sofőrnek gyakorlatilag esélye sem volt a túlélésre. A 24 éves nő holttestét a debreceni tűzoltók emelték ki a roncsok közül. Szintén a debreceni tűzoltók juttattak el néhány megdöbbentő fényképet az esetről szerkesztőségünkbe.


Frissítve! A Debreceni Tűzoltóság tájékoztatása szerint a Volkswagen Suceava megyében van bejegyezve!

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: