2011-03-17 18:18:10• hírek • Póti Orsolya

Fiatal lányok műveiből nyílt tárlat

Fiatalokkal telt meg a szatmári Alkotóház Galériája csütörtök délután, hiszen az Alkotóház Képzőművészek Egyesülete keretében tevékenykedő Ifjúsági Szárny kiállításmegnyitójára került sor. Az érdeklődők április 6-ig tekinthetik meg a tizenéves  művészek tárlatát.

Sikeresnek bizonyult a Szatmári Alkotóház Képzőművészek Egyesületének március 17-i kiállításmegnyitója, hiszen a rendezvény rengeteg fiatal érdeklődőt vonzott. Ez elsősorban annak is köszönhető, hogy most az egyesület keretében tevékenykedő Ifjúsági Szárny tizenéves leány tagjai mutatták be alkotásaikat, és egy fiúbanda fellépése tette hangulatossá a rendezvény.

A kiállító tagok - Adelina Muntean, Blaga Barbara, Chereches Alexandra, Jenei Gréta, Muresan Bianca, Pop Oana, Tripon Alexandra - már gyermekkoruk óta érdeklődnek a képzőművészet, azaz a rajz, a grafika és a festészet iránt, és közülük ki egyéni módon, ki tanár irányításával próbálja fejleszteni tudását, tehetségét.

A tárlat  többrétűsége, sokszínűsége egyértelmű, hiszen nem egy alkotó munkáit csodáljuk. A művészetkedvelők többek között grafikákat, tusrajzokat, festményeket, akvarelleket és egyéb érdekes kompozíciókat tekinthetnek meg.

A rendezvényt ez alkalommal a Szatmári Művészeti Iskola Kramsel együttesének könnyűzenei koncertje dobta fel.


Az Ifjúsági Szárny tárlata rengeteg fiatalt vonzott
Az Ifjúsági Szárny tárlata rengeteg fiatalt vonzott


Fellépett a Kramsel zenekar
Fellépett a Kramsel zenekar


Képgaléria:

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: