2020-02-16 08:27:04• hírek • Bede Emőke

Feszítővágóval szabadították ki a sérültet a roncsok közül – Helyszíni képek

Szombat este, 19 óra 30 perc környékén arról értesítették a Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőséget, hogy súlyos közlekedési baleset történt Ombod területén: egy személyautó egy út menti villanypóznának hajtott.

Mivel a bejelentés szerint egy személy az összeroncsolódott kocsiban rekedt, ezért a tűzoltókocsi és az intenzív terápiás felszereltségű SMURD-rohammentő mellett egy feszítővágós egység is a baleset helyszínére sietett. Megérkezve, a katasztrófavédelem csapata konstatálta, hogy a villanyoszlop kitört, a földön pedig több, feszültség alatt levő vezeték is van, ezért mindenek előtt riasztották az áramszolgáltatót.


Annak érdekében, hogy a műszaki mentés és maga a sérült kiemelése is biztonságban történhessen, a tűzoltók először a rendelkezésükre álló felszereléssel megtámasztották a betonoszlopot. Ezt követően már hozzáférhettek a roncsban rekedt sofőrhöz, akit ugyan eszméletlen állapotban találtak, de még voltak életjelei, így a helyszíni ellátást követően a SMURD-rohammentő azonnal a szatmári sürgősségi osztályra száguldott a súlyos állapotban levő férfival.


A rendőrség a baleset körülményeinek tisztázása érdekében vizsgálatot indított.






Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: