2018-09-19 10:54:20• hírek • közlemény

Fertőtlenítési akció a szociális lakásokban

Az idei évben is fertőtleníti az önkormányzat tulajdonában levő szociális lakásokat a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal.

A Szociális Gondozói Hivatallal közösen megszervezett akció során szeptember 10. és 21. között a Toamnei, a Timişului, a Târnavei, a Zefirului és az Ostrovului utcai lakásokban is elvégzik a szükséges tisztításokat.


Szeptember 19-én a Timişului és a Zefirului utcában tevékenykedtek az erre szakosodott cég képviselői, akik felhívták az ott lakók figyelmét arra, hogy az akció csak abban az esetben lehet sikeres, ha ők is betartják az alapvető higiéniai előírásokat, és ügyelnek a környezetük tisztaságára. A Zefirului utca környéke az egyik legproblémásabb övezet ebből a szempontból, hiszen a Helyi Rendőrség munkatársai töbsször is rendet tettek a környéken a közmunkásokkal, ennek ellenére napok alatt ismét felgyül a szemét. A hivatal munkatársai figyelmeztették az érintetteket, amennyiben nem változtatnak a hozzállásukon, drasztikus módszereket alkalmazva oldják majd meg a problémát.






Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: