2008-10-21 18:02:42• hírek • Szatmar.ro

Mercedesre cserélnék a Ferrarit

A Force India a hírek szerint egy együttműködési szerződésről tárgyal a McLarennel.

Ron Dennis, a McLaren csapatfőnöke Kínában arról beszélt, hogy egy független istállóval tárgyalnak egy jövőbeni együttműködési szerződésről. Csapatnevet nem említett, azt viszont igen, hogy a tárgyalások egyelőre stagnálnak, mert még nem egyértelmű, hogy a következő szezonban engedélyezik-e két csapat együttműködését.

A Forma 1 világában jártasak ugyanakkor azt állítják, hogy ez a csapat nem más, mint a Force India. Amennyiben ez így van, akkor ennek logikus következménye, hogy az ázsiai csapat lecseréli motorszállítóját és a következő szezonban Ferrari helyett Mercedes erőmű hajtja majd autóit.

Hogy az együttműködés más területekre is kiterjed, azt szintén nem lehet tudni. A Herald című skót napilap tudni véli, hogy az angolok a Force Indiában szeretnék kipróbálni a jelenleg a DTM sorozatban versenyző Paul di Restát.

Ennek a hírnek azonban ellentmond, hogy Vijay Mallya, a Force India résztulajdonosa, a Kínai Nagydíj előtt bejelentette, hogy csapata jövőre marad a Giancarlo Fisichella - Adrian Sutil párosnál. A Herald szerint különben Sutil helyére érkezhet di Resta.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: