2012-11-12 09:28:25• hírek • Blikk.hu

Ferónak titkos terve van Stone-nal

„Maximálisan meg voltam róla győződve, hogy most hazamegyek!" – nyilatkozta a Blikknek továbbjutása után Stone.

Mi tagadás, a nézők körében hatalmas felzúdulást váltott ki, hogy a rocker ellenében a mentorok Fehér Zoltánt küldték haza szombaton az X-Faktorból. Főleg Nagy Feró választása volt meglepetés, ő ugyanis korábban elárulta, mondhatni baráti kapcsolatot ápol Zolival. De akkor mi lehetett az ítélet oka?

– Kicsit olyan volt, mint egy randa közúti baleset. Mintha megzavarodtak volna a döntésben, mert logikát nem találtam benne. Méltánytalannak érzem, hogy 3-1 arányban maradt alul Zoli Stone-nal szemben – kesergett a kieső mentora, Geszti Péter.

- Picit meglepett, de el kell fogadjam Feró döntését. Nem tudom, milyen okból döntött így, de ez már a múlté - gondolkodott el Zoltán.

Hiába kérte lapunk munkatársa Ferótól, indokolja meg elhatározását, az ítész szokásától eltérően ezúttal szóhoz is alig jutott, egyértelmű volt: marja belülről döntésének oka.

- Az a helyzet, hogy olyan legbelső énemből szavaztam, amiről nem tudok beszélni. Ha már kicsit távolabb lesz az X-Faktor, el tudom mondani, miért. A döntésemnek kizárólag emberi oldala van. A saját értelmem ellenében hoztam meg. Megviselt. Vannak dolgok, aminek nem szabad kiderülnie - fogalmazott sejtelmesen Feró, akinek nem kizárt, hogy taktikából kellett Fehér Zoli vesztére szavaznia. Zámbó Krisztiánt gyengítheti azzal, hogy bent tartotta Stone-t.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: