2012-11-19 08:40:24• hírek • Blikk.hu

Feró kesereg: kiesett az utolsó csapat is

A mi szavunk semmit nem ér! - kesergett a Blikk újságírójának szombat éjjel Nagy Feró.

A mentor megviselten tűrte a kérdéseket, azok után, hogy utolsó versenyben maradt csapatának, a Like-nak távoznia kellett az X-Faktor hétvégi élő show-jából Szabó Dávid ellenében. A döntéshozatalra kijelölt ítészeknek - a közönséggel egyetemben - leesett az álluk, hogy éppen ez a két produkció versenyez a műsorban maradásért.

– Nem nekik kellett volna ott állniuk. Voltak mások, akik egy színvonal alatt teljesítenek. Úgy érzem, legalább kettő gyengébb volt náluk – gon­dolkodott el lapunk kérdé­sére ifjabb Malek Miklós, de nevesíteni nem kívánta azokat. Nem nehéz azonban kitalálni, vajon kire gondolhatott Malek, hiszen az adás során már hangot adott a véleményének, miután Zámbó Krisztián elénekelte Gáspár Laci ­dalát.

– Van egy jó, meg egy rossz hírem. A jó hírem az, hogy ez jobb volt, mint a múltheti, a rossz hírem pedig az, hogy ez még mindig kevés az X–Faktor színpadához – bökte oda Jimmy fiának, szavaihoz pedig csatlakozott Feró is. – Az a baj, hogy kicsit megölted a dal lelkét, nem jól énekelted – tette hozzá Feró.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: