2010-07-30 10:32:26• hírek • MTI/AP

Férjhez megy a Clinton-lány

Hivatalosan senki sem erősítette meg, mégis egész Rhinebeck tudja, hogy szombaton a városkában esküszik egymásnak örök hűséget Chelsea Clinton, Bill Clinton volt amerikai elnök lánya és Marc Mezvinsky befektetési bankár.

Clintonék egyetlen szóval sem említették meg a helyszínt, a New York állambeli város kirakatai mégis tele vannak aggatva a fiatal párnak szóló gratulációkkal, az utcákat ellepték a televíziósok, és a járókelők profi módon nyilatkoznak a kíváncsi stáboknak.
A helybeliek bizonyosra veszik, hogy a 30 éves Chelsea esküvőjét a Hudson-parti város több mint százéves múltra visszatekintő elegáns kastélyában, az Astor Courts épületében rendezik meg. Nemcsak festői környezete, de már csak amiatt is alkalmasnak tűnik, mivel 20 hektáros park veszi körül, ami kitűnően elszigeteli a kíváncsi tekintetek elől.

A hely úgy egyórányi autóútra található Bill Clinton és felesége, Hillary Rodham Clinton külügyminiszter chappaquai otthonától.

A lagzi beszállítói éppoly mélyen hallgatnak minden részletről, akárcsak a Clinton család. A hírzárlat azonban a sajtó számára nem akadály. A TMZ.com celebportál még azt is tudni vélte, hogy az esküvőn az Abba együttes Dancing Queen című számát is játsszák majd. Hivatásos esküvőszervezők pedig úgy saccolták, hogy akár ötmillió dollárba is kerülhet a rendezvény. Két norvég újságírót a minap letartóztattak, mivel bemerészkedtek az Astor Courts területére.

A város boltosai örülnek a kameráknak és a reklámnak, de akadnak olyan helybeliek is, akiknek nem tetszik a várható tömeg, és előre fáznak a forgalomtól. Néhányan azt nehezményezték, hogy az esküvőhöz ilyen közel is tart a nagy titkolózás.


Chelsea Clinton és édesapja
Chelsea Clinton és édesapja


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: