2018. november. 16., péntek
Névnap:
2017-12-30 07:53:15• hírek • Blikk.hu

Férjét hátrahagyva repült külföldre Hosszú Katinka

Rengeteg pletyka látott napvilágot, miért nem kísérte el a decemberi rövid pályás Európa-bajnokságra feleségét Tusup, majd töltötték külön a karácsonyi ünnepeket. Adódik az újabb kérdés: mi az oka annak, hogy – minden bizonnyal – az esztendő utolsó napjaiban is távol lesznek egymástól?

Péntek kora reggel a Duna Arénánál várakoztunk, ahol a sztárpár klubja, az Iron Aquatics tartja tréningjeit. A fiatal úszóktól megtudtuk, hat órától kilencig edzőtermi gyakorlás szerepel a programban, majd utána két óra úszás, de mindkettőt az amerikai szakember tartja.
 

Hat előtt öt perccel érkezett meg Tusup a helyszínre, viszont meglepetésre nem azzal a terepjáróval, amelyet Hosszúval használ. A rendszámtáblatartója alapján bérelt kocsival gördült be a létesítmény parkolójába.
 

A borostás tréner sapkában, kapucniját fejére húzva szállt ki a járműből, hátára csapta táskáját, a kezében pedig egy pohár kávét tartott. Bizalmatlan tekintettel indult meg felénk, amikor pedig megtudta, hogy újságírók szeretnének kérdéseket feltenni neki, összehúzta szemöldökét, heves kézmozdulatokkal és emelt hangon jelezte, hogy nem kíván beszélgetni velünk. Az uszodán belülre érve pedig a személyzetet is letolta, miért nem zavarták el a médiamunkásokat a bejárat elől.
 

A Blikk fotóin jól látható, Tusup még hordja a jobb kezén a jegygyűrűjét, részéről bizonyára nincs lezárva a kapcsolat Hosszú Katinkával. Bízik benne: helyrehozható az, ami megromlott...
 

„Megváltoztattad az életem anélkül, hogy próbáltad volna, és nem hiszem, hogy valaha is el tudnám mondani, milyen sokat számítasz nekem. El sem tudom képzelni, milyen lenne az életem, ha nem találkozom veled” – írta Instagram-oldalán a szakember az utolsó közös posztjukhoz még négy héttel ezelőtt, bizonyítva, továbbra is szerelmes párjába.
 

Akkor mi lehet a baj? Hosszúnak a nyomát sem láttuk a Duna Arénánál, pedig korábban szinte minden percet együtt töltött a férjével. Viszont a Facebook-üzenete azt támasztja alá, nincs rendben a házassága. „Igaz, hogy kapcsolatunk nehéz időszakon, megpróbáltatásokon megy keresztül”– olvasható.
 

Információink szerint az úszónő idén már nem versenyez, az egyik olvasónk viszont látta a Liszt Ferenc repülőtéren. Úgy tudja, Zürichen keresztül Miamiba utazott. S nem Shane Tusuppal...
 

A korábbi években rendre együtt szilveszterezett külföldön a Hosszú–Tusup házaspár: a Seychelles-szigeteken egy kisebb viadallal egybekötve vagy az Egyesült Államokban, ilyenkor egy-egy kosárlabdameccsre is ellátogattak. Úgy tudjuk, az úszónő jövő hét elején kezdi újra az edzéseket, addig valószínűleg a tengerentúlon pihen.
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: