2013-12-18 10:19:18• hírek • Blikk.hu

Férje után kémkedett Demcsák Zsuzsa

Ellenőrzés alatt tartotta férjét Demcsák Zsuzsa? Legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy a Privát Kopó információi szerint kémprogramot telepített József laptopjára, ami miatt jelenleg tiltott adatszerzés bűntettével gyanúsítja a rendőrség.

Demcsák ellen egy tanúvallomás is született, D. M. A. ugyanis azt állította, hogy ő vásárolta a kémprogramot a műsorvezető kérésére, amelynek segítségével Demcsák 2012. január 14. és 2012. július 30. között a férje laptopjára érkező, illetve azon tárolt adatokat kifürkészte, és azokat a tulajdonát képező computer merevlemezén és FTP-szerveren tárolta.

A titokzatos tanú szerint Demcsák maga mondta neki, a kémprogramra azért van szüksége, hogy tudomást szerezzen arról, férje megcsalta-e őt. A Privát Kopó értesülései szerint Demcsák tagadja a vádakat.

Az igazságügyi szakértő ellenben megállapította, hogy a kifürkészett adatok tárolására szolgáló FTP-szerverre a Demcsák Zsuzsa tulajdonát képező laptopról - a gyanúsítotthoz köthető „dzsuzsa" felhasználói névvel - többször kapcsolódtak.

Rendőrség információkból ugyanakkor úgy értesültek, hogy arról a laptopról van szó a kémkedési ügyben, amely a házaspár közös tulajdona volt, s amely egy nappal azelőtt tűnt el (egy milliós értékű karórával együtt) a közös házukból, hogy Demcsák a szüleihez költözött a két gyerekkel. Az eset után Demcsák feljelentést tett a rendőrségen, majd a házkutatás során a férj visszaadta az órát, de a laptopot arra hivatkozva magánál tartotta, hogy az közös tulajdon.

Az újabb csavar itt jött a történetben, tudniillik két hónappal ezt követően József besétált az ügyészségre, leadta a szóban forgó laptopot, s azt állította: bűncselekmény áldozata lett, lévén kémprogramot talált a gépen.

Tanúként azt a férfit is megnevezte, aki cégében üzlettársa volt, s aki egyúttal a számítógépes szerverparkját is működtette. Ezt követően a rendőrök tanúként hallgatták ki Demcsákot is, aki természetesen minden kérdésre válaszolt. Később visszakapta a laptopot, ami azonban azóta használhatatlanná vált.

A hír folytatása a Blikk.hu-n olvasható!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: