2008-11-14 08:47:15• hírek • Szatmár.ro

Fergetegesre sikerült az idei gólyabál

Valóban fergetegesre sikerült a kölcseysek idei gólyabálja, mely merőben eltért az előző években megszokottaktól. A szervezők - ígéreteikhez hűen - egy meglepetésekkel teli estet szerveztek az iskola diákjai és tanárai számára, melynek kijelenthetjük, egyetlen unalmas perce sem volt.

Az idei kölcseys gólyabál csütörtökön este került megrendezésre az Északi Színházban. A rendezvény szervezői, a miss, illetve mister gólya jelöltek, már hetek óta készültek a gólyaavatóra, ami meg is látszott, hiszen rendkívül otthonosan és magabiztosan mozogtak a színpadon.

A miss és a mister gólyák versengését capoeira-bemutató, és egy breakes csapat fellépése is tarkította, ezen kívül a népszerű magyarországi humorista, Kovács András Péter, a Stand up Comedy egyik jeles képviselője nevettette meg a rendezvény résztvevőit. A rangos megmérettetésen társasági táncokat mutattak be a gólyák, ezen kívül ügyességi és általános műveltségi vetélkedőkön is bizonyítaniuk kellett felkészültségüket.

Talán a legnagyobb sikere annak a próbának volt, melyben az iskola néhány tanára is közreműködött, ugyanis a miss és a mister jelölteknek egy szakítást kellett eljátszaniuk, vagyis tanáraikkal kellett szakítaniuk. Az est programját igazán változatossá tette a gólyák saját produkciója. Volt aki társasági, illetve cigány táncot mutatott be, volt aki rap számot énekelt és voltak olyanok is akik egy egész kis jelenetet adtak elő.

A zsűrinek nem volt könnyű eldöntenie, hogy kit illet meg leginkább a miss, illetve a mister gólya cím. Végül a pontozás végeredményeként Kala Evelyn harmadik, Büte Panna második helyezést ért el, míg a korona Szabó Nóra fejére került. A fiúknál Illyés Dávid harmadik, Takács Márk második, míg a mister gólya Filipp Dávid lett.

Az alábbi képre kattintva a gólyabálon készült képsorozat is megtekinthető.

További képek

Kölcsey Ferenc Főgimnázium gólyabálja

További képek

Kölcsey Ferenc Főgimnázium gólyabálja

További képek

Kölcsey Ferenc Főgimnázium gólyabálja

További képek

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: