2009-09-06 20:08:32• hírek • Gozner Gertrud

Fergeteges táncgála az Északi Színházban

Fergeteges táncgálával ünnepelte második születésnapját vasárnap az Északi Színházban a Loga Dance Club tánciskola. Szatmárnémeti idei legnagyobb táncos rendezvényének lehetünk majd a tanúi, ígérték a szervezők, és valóban nem csalódtunk ebben. A színház nagyterme zsúfolásig megtelt a látványos táncbemutatókra érkező közönséggel.

Az ünnepi műsorban a tánciskola 35 tanítványa lépett fel, akik nem kevesebb mint 12 táncot mutattak be a nézőknek. A programban standard (keringő, tangó, quick step, slow fox) és latin táncok (szamba, cha-cha-cha, jive, rumba) valamint salsa szerepelt. A fellépő táncosok többsége szatmári lakos, akik csupán pár hónapja kezdtek neki a táncok tanulásának, de az máris szenvedélyükké vált. A fellépőket neves tanárok készítették fel, úgy mint Vékony Sándor, nyíregyházi táncegyesület oktatója, valamint Románia bajnok-párosa, Bogdan Nistorica és Capitan Carolina. A közönség vastapssal végig jutalmazta a táncosok előadásait.

A születésnapját ünneplő tánciskola az elmúlt két évben öt edzőtábort is szervezett a diákjai számára. Tavaly a jelentkezőket két alkalommal Magyarországon táboroztatták, két csoportban, felnőtt és junior kategóriában szervezték meg a felkészítőt. Az egyhetes tanfolyamok alatt a jelentkezők összesen tíz táncot sajátíthattak el. Az edzés elég keménynek számított, mindenki izmos lábakkal tért haza, mivel naponta 8-10 órát próbáltak. A tábor végén ünnep előadásra került sor, a jeles eseményre meghívták a szülőket és a hozzátartozókat is. Az idén három egyhetes edzőtábort tartott a Loga Dance Club, ahol társastáncokat és salsát tanulhattak a résztvevők.

Aki a bemutatók láttán kedvet kapott a tánctanuláshoz, máris jelentkezhet a szeptember 14-én induló képzésre. Nincs életkori megkötés, hat év felett bárkit szívesen fogadnak, aki táncolni szeretne. A tanfolyam részleteiről több információ a www.logadance.ro honlapon szerezhető be.


A tánciskola 35 diákja lépett színpadra a gálán.


Kétéves születésnapját ünnepelte vasárnap a Loga Dance Club.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: