2019-02-18 13:05:49• hírek • x

Fergeteges retró partira vár szombaton az Aquastar!

Rég buliztál már egy nagyot? De fürdőzni sem voltál már egy ideje? Ha nem tudod eldönteni, diszkó legyen vagy lubickolás, akkor ne dönts! Irány inkább az Aquastar, ahol mindezt egyszerre megkapod.

Nem csak Szatmár megye, de bátran állíthatjuk, hogy az egész régió egyik legkedveltebb szabadidős célpontja a Aquastar Élmény- és Gyógyfürdő, melynek neve az elmúlt években összeforrt a kihagyhatatlan éjszakai csobbanásokkal és a fergeteges bulikkal. Eddig nem volt ezekhez szerencséd? Nos, jó hírünk van számodra, az Aquastarban ugyanis e hét szombatján újra a tetőfokára hág a hangulat, bepótolhatsz mindent, amiről eddig lemaradtál.

 

A február 23-án, 22 órakor kezdődő éjszakai fürdőzésre egy jegy korosztálytól függetlenül mindössze 28 lejbe kerül, ezért cserébe korlátlanul használhatod a fedett medencéket, a két termálvizes medencét, az összes szaunát, illetve részt vehetsz az óránként megrendezett szaunaszeánszokon is.

 

Ez már így is elég csábító ajánlat, nemde? Pedig hidd el, lehet még fokozni. A fergeteges hangulatot a legnépszerűbb örökzöldek, a legtöbbet pörgetett retró slágerek garantálják majd. Kell ennél több egy feledhetetlen éjszakához? Szerintünk sem. Szombat este tehát elő a fürdőruhákkal és légy részese egy frenetikus medencés partinak!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: