2018-06-30 05:17:27• hírek • (x)

Fergeteges reklámmal rukkolt elő az egyik szatmári cég

Ugye, mindannyian emlékszünk még a kilencvenes évek karatemesterére, a nagy Jackie Chan-re? A harcművész klasszikussá vált mozdulatai most a szemünk láttára elevenednek meg a Faur falfestékek reklámjában.

Több szatmári termék reklámozásában is előszeretettel használják a humort, s nincs ez másként a száz százalékban Szatmár megyében készülő Faur festékek esetében sem, melyet a Lebada állít elő Szamosborhídon.
 

A reklámot egy olyan kolozsvári cég készítette, mely nem szenved hiányt kreativitásban. A reklám képkockáin a kilencvenes évek nagy karatemestere idéződik meg, vagyis inkább annak egyik szatmári leszármazottja, Gicu Chan. Gicu mester elődjéhez híven elszántan indul küldetésére, a rettegett falfestésre. Az ellenség még szembe is meri spriccelni egy kis festékkel, de ez nem ijeszti el a festőhengerrel felfegyverkezett mestert, inkább csak még jobban feltüzeli, immár teljes erőbedobással esik neki a falaknak.



 

A Lebada szárnyai alatt egyébként nem csak a Faur festékek készülnek, hanem az Elfenbein prémium kategóriás termékek is. A készletben ugyanúgy megtalálhatók a beltéri és kültéri festékek, valamint nemesvakolatok is. Mindezeket a száz százalékban szatmári kézben levő Lebada üzemében állítják elő, a vásárlói kör pedig már Máramaros, Bihar, Temes és Arad megyére is átterjedt. A festékekért a vásárlók legnagyobb örömére nem kell kiutazni Szamosborhídig, ugyanis a rendelést követően Szatmárnémetiben, a Baritiu 27. szám alatt is át lehet venni a kívánt terméket.



 

Fedezd fel az otthonosság művészetét a kiváló minőségű termékek széles skáláján keresztül. Szakszerűség és Felelősség. Kreativitás és Együttműködés. Folyamatos fejlődés. Éld át az igazi kreativitás élményét a Lebada bemutatótermekben és online, a  www.novolor.ro oldalon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: