2013-06-09 08:37:13• hírek • Szatmár.ro

Fergeteges koncertekkel zárult a szombati nap a Kossuth-kertben

Kellemes idő, jó hangulat jellemezte a Családi Hétvége első napját. A délutáni órákban a népzenéé, néptáncé volt a főszerep, 19 óra után pedig érkeztek a várva-várt fellépők: Soltész Rezső, az United zenekar és a Bertici Fivérek.

A délutáni órákban a Kossuth-kertben felállított színpad elé gyűlt a közönség. A Szederinda citerazenekar és az Óvári Gazdász Néptáncegyüttes egymást váltva szórakoztatta a nagyérdeműt, 19 órától pedig a Szatmárnémeti RMDSZ által meghívott fellépők csaptak a hol képzeletbeli, hol valós húrok közé.

Soltész Rezső kezdte a koncertek sorát: a hetvenes évek táncdalfesztiváljainak és egyéb tehetségkutatóinak sztárjáról a koncert alapján nem is gondolnánk, hogy már a hetvenes éveit tapossa. Folyamatosan tartotta a kapcsolatot a közönséggel, akik vele énekelték örökzöld slágereit.

Bár a hallgatóság java részét az idősebb korosztály tette ki, azért szép számmal akadtak fiatalok is a színpad előtti térek, akik hatalmas átéléssel énekelték a táncdalénekes slágereit.

Soltész Rezső

Később, némi hangolás után a United zenekar következett. Nem is olyan rég Pély Barna még a Nagyzsinagógában zenélt Sárik Péterrel, most pedig Magyarország egyetlen igazi funky-zenekarával szerzett feledhetetlen perceket a szatmári közönségnek. Szólt a Hófehér jaguár, a Hajnalban még a nap is más, a Nincs ősz, nincs tél, a Koktél és számos United-sláger, közben pedig nemzetközi slágerek is elhangzottak a zenekar egyedi hangvételében.

Koncert a Uniteddel

A szombat esti rendezvényt a szatmári mulatós testvérek, a Bertici Fivérek koncertje zárta. A fiú
k néhány hónappal ezelőtt adták ki lemezüket, azóta pedig rengeteg rajongóra tettek szert, és nem csak Erdélyben. Nem csoda hát, hogy sokan énekelték velük a mulatós slágerlistákon is jelen levő dalokat.

A Bertici Fivérek fiatal rajongóikkal

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: