2010-10-28 15:45:46• hírek • Szatmár.ro

Fergeteges gólyabulit szerveznek

Vidám perceket és fergeteges bulit ígér a Szatmárnémeti „Johann Ettinger" Német Líceum gólyabálja, amely izgalmas vetélkedővel kezdődik és fergeteges bulival zárul.

Szórakoztató és izgalmas gólyabulira készül a „Johann Ettinger" Német Líceum, melyre mindenkit szeretettel várnak. A vetélkedőkben, táncos bemutatókban és egyéb meglepetésekben gazdag rendezvény 20 órától veszi kezdetét a Szakszervezetek Művelődési Házában, majd after partyval folytatódik a Deja Vu Clubban.

Az idei gólyabál szervezői az iskola XI. osztályos diákjai, akik törekedtek arra, hogy a rendezvény minden momentuma izgalmas és szórakoztató legyen. Az esemény legizgalmasabb része a több próbás vetélkedő lesz, amelyen tizenegy lány küzd az első helyért. A szervezők annyit elárultak, hogy az est folyamán az amerikai indiánok is főszerepet kapnak, de a versenypróbák többi részét meglepetésnek szánják.

A vetélkedőt követően számos produkcióra is sor kerül: Csabcsi, a Back Stage tánccsoport, Loli a hastáncosnő, valamint Carla és Rebeca művészeti líceumos diákok szórakoztatják majd a közönséget. A rendezvény after partyval zárul a Deja Vu Clubban, a jó hangulatot az est különleges meghivottja, a Residence Deejays biztosítja.

Egy  belépőjegy ára 15 lejbe kerül, amely a bejáratnál is megvásárolható lesz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: