2010-01-29 15:48:09• hírek • Szatmár.ro

Itt a farsang, áll a bál

Pénteken, a vakáció előtti utolsó tanítási nap reggelén farsangoló kisiskolások lepték el a Hám János Iskolaközpontot.

Már a reggeli becsengetést követően jelmezbe öltözött I-IV. osztályosok ültek be az első félév utolsó napján a Hám János Római Katolikus Iskolaközpont termeinek padjaiba. A pillangók, boszorkányok, keresztes lovagok és bohocók az álarcos tanítónőkkel együtt terítették meg a farsangi asztalt, hallgattak alkalomhoz illő zenét, így búcsúztatva az első félévet.

A 11 órás szünetben pedig Tompos-Urbán Klára elsősei, Földes Ildikó II. A és Doloczki Márta II. B. osztálya, Renn Renáta harmadikos diákjai és Krányák Jusztina negyedik osztálya vidáman énekelve parádéztak az iskola folyosóján, igazi farsangi hangulatot teremtve.

„Hagyomány, hogy farsangi időszakban mindenki jelmezt ölt, és énekelve vonulunk végig az iskolán. A kicsik már nagyon várták a kis farsangi mulatságot, hiszen ezen a napon tanítás helyét végre a felhőtlen szórakozás vette át." - magyarázta a Szatmár.ro-nak Doloczki Márta tanítónő.

Természetesen a nagyobbak sem maradnak ki a farsangi mulatozásból, számukra az iskolaközpont február 12-én az iskola épületében, a középiskolásoknak pedig a Szent Alajos Konviktusban szervez jelmezversenyt és ötletes, vidám vetélkedőket.


Jelmezesek a Hám János Iskolaközpontban


Jelmezesek a Hám János Iskolaközpontban


Jelmezesek a Hám János Iskolaközpontban


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: