2010-02-06 12:21:02• hírek • Gozner Gertrud

Fergeteges farsang a Szatmár.ro buliján

Hatalmas buli kerekedett péntek este az Insomnia Clubban a Szatmár.ro farsangi partiján. Éjfél körül a táncparkett már szűkösnek bizonyult, annyian ropták a lemezlovasok által diktált vérpezsdítő ritmusokra.

Február a farsangi bálok ideje, csapatunk is csatlakozott e hagyományokkal teli szórakozási alkalomhoz. Jelmezben ugyan kevesen érkeztek, de ezt egyáltalán nem is tartottuk kötelezőnek, hisz egy méretes maskara a bulizó egész estéjét elronthatta volna. Ezen a farsangon akár egy ötletes arcfestéssel is lehetett nyerni, ahogy ezt a díjazottaink is bizonyítják.

Volt köztük színes angyalka, macskahölgy, ördöglány, nyuszifüles party-girl, sőt, egy fiatalember is a sminkjével vitte el az egyik ajándék utalványt. Támogatóinknak köszönhetően értékes jutalmakat oszthattunk szét a legkreatívabb jelmezek, illetve álarcok viselőinek.

Gazdára talált egy 100 lej értékű vásárlási utalvány a TandtSport sportruházati boltnak köszönhetően, három 50 lej értékű étkezési jegy a Fratelli Pizzéria felajánlásával, 3db 100 lejes vásárlási utalvány a Fashion&Price by QUELLE jóvoltából, valamint egy kétszemélyes vacsora a Chilly Csárda étteremben.

A hangulat alapján sokáig fogják még emlegetni a résztvevők ezt a bulit, ezért a szavak helyett a továbbiakban inkább beszéljenek a képek.

A buliról készült képeket a következő linken tekintheti meg.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: