2008-10-27 15:37:49• hírek • Szatmár.ro

Fergeteges bulival köszöntik a gólyákat

Az utóbbi évek legfergetegesebb gólyabáljára készülnek már hetek óta a Kölcsey Ferenc Főgimnázium diákjai. A méltán népszerű humoristát, a magyarországi Kovács András Pétert hívták meg a rendezvényre.

Az előző évektől eltérően, az idén nem a főgimnázium dísztermében, hanem az Északi Színházban tartják a gólyabált a Kölcsey Ferenc Főgimnázium diákjai, melyre november 13-án, csütörtökön kerül sor, este negyed nyolctól.

A rendezvény szervezői már hetek óta készülnek a gólyák beavatására. Az idei gólyabál merőben eltér az előző években megszokottaktól.

A miss és a mister gólyák versengését capoeira-bemutató, és egy breakes csapat fellépése is tarkítja majd, ezen kívül a magyarországi Kovács András Péter, a Stand up Comedy egyik jeles képviselője is fellép majd. Kovács András Péter először a Fabry Show-ban tűnt fel, mint Fabry Sándor felfedezettje, azóta egyre nő a népszerűsége.

A rangos versenyen társasági táncokat mutatnak be a gólyák, ezen kívül ügyességi és általános műveltségi vetélkedőkön is bizonyítaniuk kell felkészültségüket - mondta el a Szatmár.ro-nak Loga Hajnalka,  KÖFEDISZ-elnök.

Az öttagú zsűrinek összesen hat fiú és hét lány közül kell majd eldöntenie, hogy kit illet meg leginkább a miss, illetve a mister gólya cím. A rendezvényre csak meghívóval lehet majd bemenni, hiszen a színház férőhelyeinek száma korlátozott.

"Az idei gólyabál egy nagyszabású rendezvény lesz és mindent megteszünk azért, hogy mindenki jól érezze magát"- tette hozzá Loga Hajnalka.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: