2018-03-17 09:35:36• hírek • (x)

Fergeteges bohózattal érkezik városunkba Koltai Róbert

Koltai Róbert hosszú évek után visszatér Szatmárnémetibe, hogy egy népszerű bohózat rendezőjeként és főszereplőjeként lepje meg a helyi nagyközönséget.

A művészt már akkor szívükbe zárták a város lakói, mikor a 2004-ben bemutatott Világszám című filmet itt forgatta stábjával. Koltai ez alkalommal pedig a budapesti Körúti Színház révén jön el Szatmárra, ugyanis április 15-én, vasárnap 19 órától Eisemann Mihály és Szilágyi László Én és a kisöcsém című zenés bohózatát mutatják be a Szakszervezetek Művelődési Házában.
 

Az örökzöld klasszikusról Koltai így nyilatkozik: „Tüneményes történet, remek szerepek, mennyei muzsika fülbemászó slágerdalokkal. Csupa-csupa örömforrás színésznek, rendezőnek, de mindenekelőtt és mindenekfölött a közönségnek. Mint a darab rendezője, ebben a szinopszisban nem mesélem el a sztorit, viszont felszólítom a kedves publikumot, hogy az általam kreált alcímet (Operettőrület) tessenek halálosan komolyan venni! A ragyogó színészcsapat nevében megígérhetem, hogy az előadások az őrület jegyében zajlanak, és remélhetőleg - terveim szerint az Önök jóvoltából - az előadás végén szék nem marad szárazon.”
 

S hogy mi vár rád, ha úgy döntesz, részt veszel ezen a fergeteges előadáson? Remek humor, pimaszság, az ötletek tobzódása, miközben a szerzők elegáns iróniával fejet hajtanak a műfaj szigorú szabályai előtt. Mély emberismeret sejlik föl a bohózat mögül és egy csipetnyi bölcsesség: hogy néha egyetlen tétova pillanaton áll vagy bukik a sorsunk. Szereplőink elcsúsznak a banánhéjon, de puhára esnek. És a darab végén könyörtelenül les rájuk a boldogság, a happyend. A komédiából kiderül, hogy Holdvilágos éjszakán miről álmodik a lány?, miért utazik Velencébe fiúruhában egy szerelmes kisasszony, és ki az a dr. Sas és dr. Vas, a borzasztó furcsa két pasas.
 

Ha te sem utasítanál vissza kétfelvonásnyi felhőtlen nevetést, ne habozz! Keresd fel az Északi Színház jegyirodáját és válts belépőt az április 15-i előadásra.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: