2010-09-27 14:18:39• hírek • Szatmár.ro

Fergeteges Gólyahétvége volt

Szeptember 25 és 26 között első alkalommal került megrendezésre a Kölcsey Ferenc Főgimnázium gólyahétvégéje.

A kilencedikesek, tanárok és az egykori kölcseysek a hadadi kastélyban töltöttek el egy felejthetetlen hétvégét, mely nemcsak a barátságokat fűzte még szorosabbá, de új ismerettségek is köttettek. Az osztályok első ízben csapat- és osztályépítő tevékenységeken vehettek részt, ahol megtanulthattak bízni egymásban. A diákoknál talán csak a tanárok élvezték jobban az ezt követő táncos-zenés játékot.

A gólyákra lelkesítő stafétajáték várt, a sportolni vágyók izgalmas focimeccseken mérhették össze tudásukat, az akadályversenyen pedig kiderül, hogy minden osztály kedvenc dala a „Kis karácsony, nagy karácsony...".

Szombat este a karaoke party teremtett fergeteges hangulatot, ahol a vállalkozó kedvű gólyák énekeltek, és a 10 perces zenekar, ami a Kölcsey Ferenc Gimnázium  volt és jelenlegi diákjaiból állt össze.

Vasárnap reggel a gólyák feladatot kaptak: reklámfilmet és plakátot kellett készíteniük egy adott termékről. A próbák nagyon jó hangulatban teltek, lelkes csapatmunkával és humorosabbnál humorosabb ötletekkel. A szervező tanárok  munkájának köszönhetően ez a hétvége a résztvevők  számára csodálatos élménnyé vált, és maradandó emlék lesz. A gólyatáborban mintegy százhúsz diák vett részt, és a tanárok számára nagyon sokat jelent, hogy néhány egykori kölcseys diák is visszatért egy hétvége erejéig.



Feledhetetlen hétvégében volt részük a gólyáknak


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: