2011-03-29 14:53:31• hírek • Szatmár.ro

Férfias fájdalom aktus közben

Amikor közösülési fájdalmakról hallunk, elsősorban többnyire a nők szexuális együttlét alatt tapasztalt kellemetlenségeire asszociálunk.

Pedig az aktus közbeni kellemetlen fájdalom férfiak körében is gyakran előfordul. A fájdalmat kiváltó tényezők több okra is visszavezethetők. Szakorvosok állítása szerint náluk jóval gyakoribbak a szervi okokra visszavezethető kellemetlenségek. Ide sorolható többek között az úgynevezett fimózis vagyis a fitymaszűkület, a kialakulófélben lévő sérv, gyulladásos megbetegedések, a makk érzékeny bőrfelületének felhorzsolódása stb. Ezek a szervi elváltozások meggátolják a merevedés kialakulását.

Természetesen a partner száraz hüvelye, valamint annak hüvelygörcse is fájdalmat okozhat a férfi nemi szervben. A pszichés problémák által kiváltott kellemetlenség és fájdalom természetesen jóval elenyészőbb arányban fordul elő, mint a nők esetében. Az életkor előrehaladtával legyakoribb okok a magömlést vagyis az orgazmust késleltető illetve egyre megnehezítő prosztata betegségek, húgycsőgyulladás vagy aranyér is fájdalmas aktushoz vezethetnek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: