2008-06-16 18:13:47• hírek • Szatmar.ro

6 dolog, amit tudnod kell a férfiakról!

parA teremtés koronája nem minden esetben bizonyul az erősebbik nemnek.
Egy férfi és egy nő kapcsolatából eredő különbözőségeket számos esetben a férfi „belső” élete váltja ki.
 


felelmekNem annyira magabiztosak, amilyennek tűnnek

Állandó félelmei vannak, hogy nem tud elboldogulni az életben, a munkahelyén, illetve a párkapcsolatban. Igen érzékenyek, de nem hagyják, hogy te ezt észrevedd. Megoldásként a részedről érkező elismerést kellene értésére add. Ha képes vagy állandó jelleggel őszinte és objektív elismerésben részesítened, akkor idővel egyre magabiztosabbá válhat.

A család fejének súlya

Nem számít, hogy milyen keveset tesz egy férfi a kapcsolatban, vagy, hogy a nő az aki többet keres a családban, a férfiak érzelmileg súlyosnak érzik a nekik szánt szerepet. Ráadásul nem is ők azok, akik személyesen kiválasztják ezt a szerepet, ezért számos esetben úgy élik meg, mintha csapdába estek volna. Mivel nem igazán tudod e státuszból felszabadítanod férjedet, a legjobb dolog, amit megtehetsz az az, hogy bátorítással és igaz támasszal segíted őt.

Több nemi életre vágynak

Ez nem azért van így mert nagyobb a libidójuk, egyszerűen szükségét érzik annak, hogy tudják, érezzék, hogy partnerük kívánja őket. Egy beteljesült szexuális élet nagyon sokat jelent a férfi számára, mivel másként nem érzi szeretve magát.

Érdekli őket kedvesük kinézete

Ez nem azt jelenti, hogy mindenképp azt szeretnék, hogy barátnőjük fotómodell külsővel rendelkezzen. Ami fontos számukra, az az, hogy lássák, partnerük igen is erőfeszítéseket tesz azért, hogy minél jobban nézzen ki. Minden férfi értékeli az ápolt nőket, akik tudják, hogyan őrizzék meg vonzó voltukat.

Harcolnak a vizuális kísértésekkel
 
Biztos rajtakaptad már, hogy tekintetével végigmért egy csinos nőt. Még a legnyugodtabb férfi sem tud nem észrevenni egy olyan nőt, amely öltözete révén felhívja a figyelmét alakjára. Még ha csak lopott tekintetekről is beszélünk, ezek a képeket a férfi agya elraktározza és időközönként előbukkannak, anélkül, hogy ő tudatában lenne e jelenségnek.

Szeretik a romantikát, de nem igazán tudnak romantikusak lenni

Még ha az az érzésed is, hogy egy kősziklával állsz szemben, mikor a romantikáról van szó, ez nem azt jelenti, hogy ők ezt az érzést akarják kelteni. A férfiakban megvan az akarat a romantikus megnyilvánulásra, ám nem igazán tudják képesek-e kinyilvánítani ezen hajlamukat, és számos esetben félelmeikbe ütköznek.

Mindenképp segítségre vár részedről, ezért sajátos módon mindig eszébe juttathatod milyen is a romantikus viselkedés, és ne felejtsd el, minden a bátorításon múlik.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: