2014-02-05 09:21:26• hírek • Blikk.hu

Varga Viktor rommá törte milliós Porschéját

Kevésen múlott Varga Viktor élete! Akár tragikus véget is érhetett volna az énekes számára egy vidéki koncertje: amikor odafelé tartott, az egyébként száraz autóút egyik része teljesen lefagyott, Viktor pedig a megengedett száztíz kilométeres óránkénti sebességnél hiába lassított, az autója megcsúszott, majd elkezdett a tengelye körül forogni, mígnem egy oszlopnak csapódott.

Az énekes csodával határos módon úszta meg a balesetet, ugyanis épen és egészségesen kászálódott ki a volán mögül, Porschéja azonban, amelynek értéke újonnan 15 millió forint (216 ezer lej szerk.), rommá tört. Viktor teljesen tehetetlen volt, úgy érezte, mintha körülötte minden teljesen lelassult volna, látta, ahogyan a tárgyak nekicsapódnak a szélvédőnek, és kirepülnek az ablakon. Még azt is számolta, hogy a sportkocsija egymás után hányszor fordult meg a tengelye körül.

- Nagyon hátborzongató volt - kezdte a TV2-n futó Édes élet sztárja, aki még mindig hatása alatt van a történteknek.

- Vasvár közelében jártam, a 8-as úton. Egyszer csak azt éreztem, hogy kifordul a kocsim hátulja, majd elkezd egyre gyorsabban forogni a tengelye körül. Összesen hétszer pördült meg. Mindeközben belementem a mellettem lévő árokba, ahonnan valahogyan kifordultam az útra, mígnem egy oszlopnak csapódtam - folytatta Viktor, akinek szerelme, Cinthya Dictator mintha megérezte volna, hogy valami baj történik.

- Szerencsére Cinthy nem volt velem, ami érdekes, ugyanis sűrűn elkísér. Ráadásul mielőtt elindultam, szinte könyörgött, hogy maradjak otthon. Sőt még a szülei is azt mondták, hogy ne induljak el, hiszen félő, hogy nem jövök haza. Így utólag rájöttem, hallgatnom kellett volna rájuk. Az autóm totálkárosra tört, rám szerencsére valaki nagyon vigyázott, ugyanis csupán a nyakam, a csípőm és a kezem húzódott meg.

Olvassa tovább a Blikk.hu-n!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: