2012-09-25 06:49:35• hírek • Blikk.hu

Fenyő Miklós nem emlékszik a szexi anyukára

Nem emlékszik állítólagos vokalistájára Fenyő Miklós (65). Az X-Faktor múlt szombati, utolsó válogatásán tűnt fel - elsőre külsejével - Gerencsér Irén (47), aki azt állította, hogy korábban a Hungáriában énekelt.

Az énekesnő Zalatnay Sarolta (64) slágerével állt színpadra, de a hangja nem nyerte el a mentorok tetszését. Nem úgy huszonéveseket megszégyenítő alakja, amire azért mondtak egy-két elismerő szót Malek Miklósék (37).

- Voltak kiemelkedő részek a produkcióban, de az nem az ének volt - utalt az ítész az ügyes kezű sebészek által édenire varázsolt keblekre, amelyek nem voltak rejtve a nagyközönség előtt.

Pedig a bevezető alapján Irén zenei tudásának is jobbnak kellett volna lennie az átlagosnál. A meglehetősen extrém kinézetű fiúgyermekkel büszkélkedő asszony ugyanis azt mondta magáról, ő volt Fenyő Miklós egykori háttérénekesnője, még a hungáriás időkben.

A Blikk azonban megkérdezte a „Csókkirályt", milyen emlékei vannak Irénről, és kiderült, gyakorlatilag semmilyenek.

- Egyáltalán nem ismerem ezt a nőt, soha nem láttam. Nem volt a háttérénekesem - jelentette ki magabiztosan Fenyő.

A szuperszexi anyuka persze köti az ebet a karóhoz, állítása szerint azért nem emlékszik rá a hazai rock 'n 'roll nagyágyúja, mert olyan sok idő telt el legutóbbi találkozásuk óta.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: