2014-10-28 07:46:21• hírek • Blikk.hu

Fenyő Miklós volt szeretője a Dunába ölte magát

Másodjára biztosra ment. Ezt a borzalmas tanulságot sugallja Plexi, azaz Csordás Ilona tragédiája, aki négy éve már megpróbált önkezével véget vetni az életének.

Rendőrségi forrásból úgy értesült a Blikk, hogy hozzátartozói szeptember végén jelentették az eltűnését, és állítólag az ő holttestét emelték ki a Dunából október negyedikén, de azonosítani akkor még nem tudták. Ez két hétbe telt, amiből arra lehet következtetni, hogy Plexi rögtön a hideg folyóba vetette magát az eltűnését követően.

Az énekesnő 1985-ben csatlakozott a Modern Hungáriához, ahol Fenyő Miklósék első számú vokalistája volt, de a Plexi & Frutti duó révén is sokan ismerték.

- Fájdalommal és megrendüléssel vettük tudomásul, hogy vezető vokalistánk, Csordás Ilona, Plexi elhunyt - közölte a hírt Fenyő a rajongói honlapján, de a tragédia körülményeiről semmit sem árult el.

- A néhai Csordás Ilona édesanyja nyomatékosan megkért minden zenészkollégát, hogy semmilyen részletről ne tájékoztassa a médiát - közölte Strém Gábor, a Fenyő-produkció menedzsere, és valóban gyanúsan nagy a titkolózás.

Ennek oka lehet, hogy Plexi első - ismertté vált - öngyilkossági kísérlete után nyilvánosság elé lépett az élettársa.

- Meg szeretném menteni az élettársam életét, aki több mint egy éve Fenyő Miklós szeretője, és aki öngyilkosságot kísérelt meg az énekes miatt - tört ki Kocsik Gézából, aki 27 évig élt együtt Plexivel, de az énekesnő 2009. január 1-jén azzal érkezett haza, hogy beleszeretett Fenyő Miklósba, vele akar élni, és másnap elutaznak együtt a Kanári-szigetekre. Mint kiderült, nem ez volt az első próbálkozásuk a közös boldogságra.

A hír folytatása Blikk.hu-n olvasható!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: