2010-05-03 10:02:11• hírek • Blikk.hu

Fenyő Miki szétdúlt egy szerelmet

Meg szeretném menteni az élettársam életét, aki több mint egy éve Fenyő Miklós szeretője, és aki öngyilkosságot kísérelt meg az énekes miatt - tört ki Kocsik Gézából, aki 27 évig élt a legnagyobb boldogságban kedvesével, Plexivel, azaz Csordás Ilonával, a Modern Hungária együttes vokálosával. Ám párja tavaly január 1-jén azzal állított haza: beleszeretett Fenyő Miklósba, vele akar élni, és másnap elutaznak együtt a Kanári-szigetekre.

- Derült égből villámcsapás, azt hiszem, az ilyenre szokták mondani - sóhajtott Géza, aki összerezzen Fenyő Miklós nevét hallva. - Az egész történet 22 éve kezdődött, akkor volt egy egyéves viszonya a páromnak és a „főnökének", Mikinek, de akkor visszajött hozzám. Megbocsátottam neki, és azóta egészen tavalyig nem került szóba az ő liezonjuk. Nem tudom jól leírni azt az érzést, amikor Plexi beállított, és közölte, hogy elhagy bennünket, a családját, akik mindig erős bástyaként álltunk mögötte. Csak azt éreztem, hogy zuhanok, mint a kő, és szédülök.

Géza megpróbálta tovább élni az életét, miközben iszonyatos fájdalom gyötörte, de nem mutathatta ki, nem akarta, hogy gyermekük, a kis Géza megutálja édesanyját.

- Már kezdtem volna magamat összeszedni, amikor Plexi előtűnt a semmiből, beviharzott az életünkbe, hogy visszajön hozzánk, mert mégiscsak engem szeret - folytatta a különös szerelmi hármas történetét Kocsik Géza.

A cikk folytatását elolvashatják a blikk.hu oldalon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: