2013-07-05 15:50:55• hírek • Kocsis Zoltán

Fényképezz és nyerj a First Drive-val!

A Szatmár.ro a 2013-as évet a Balesetmentes közlekedés évének nyilvánította, ebben pedig egyik legfontosabb partnere a First Drive Autósiskola. Közösen úgy döntöttünk, tenni szeretnénk a biztonságosabb szatmárnémeti közlekedésért - ebben várjuk olvasóink segítségét is. Természetesen a jutalom sem marad el.

A túlzott sebesség mellett az egyik leggyakoribb balesetet kiváltó ok az elsőbbség megadásának elmulasztása. Ennek érdekében viszont fontos, hogy a gépkocsi vezetője minél korábban észrevegye az erre vonatkozó közlekedési táblákat. A fák koronájának kizöldülésével viszont Szatmárnémetiben több kereszteződésben egyáltalán vagy csak későn lehet észrevenni ezeket a táblákat - mindez nyilvánvalóan komoly balesetveszélyt hordoz magában.

Olvasóinkat arra kérjük, amennyiben valamilyen okból kifolyólag - nem látszik rendesen a tábla, nem megfelelő a tábla, hatalmas gödör vonja el a figyelmet, stb. - veszélyes útkereszteződést észlel, készítsen róla egy fényképet és küldje el azt jatek@szatmar.ro címre. A fotókat közzétesszük a Szatmar.ro-n, a beküldők között pedig két személyt kisorsolunk, ők 400 lejes kedvezmény-szelvényt nyernek a First Drive Autósiskolától. Amennyiben az illetőnek már van jogosítványa, a szelvényt átadhatja bármelyik családtagjának, barátjának.

Ha valaki valamilyen okból kifolyólag nem tud fényképet készíteni, akkor is nyerhet! Nem kell mást tennie, mint a jatek@szatmar.ro címre megírnia, hogy az alábbi fotó hol, melyik útkereszteződésben készült. A beküldők között ugyanúgy kisorsolunk két átruházható 300 lejes kedvezmény-szelvényt.

A fényképeket és a válaszokat július 19-ig várjuk!

Az idei tematikus évünk aranyfokozatú támogatója a Global Assistance biztosítási bróker cég valamint az Autowebshop.ro interenetes webáruház. Ezüstfokozatú támogatóink a First Drive Autósiskola és a szatmárnémeti Automeister.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: