2013-05-31 09:01:35• hírek • Blikk.hu

Fényevőguru fogyasztotta Lajcsit, majdnem belehalt

Megrázó vallomást tett Lagzi Lajcsi a Blikknek. A mulatós zene királyát egy sarlatán hálózta be.

Csaknem az életébe került, hogy hagyta félrevezetni magát. A sikeres vállalkozót az a fényevőguru kerítette hatalmába, aki - Lajcsi állítása szerint - a másfél éves babáját halálra éheztető családdal is kapcsolatban állt. A trombitaművész az utolsó pillanatban kiszállt, azonban azóta is folyamatos kezelésre szorul.

A lakodalmas műfaj egyik legsikeresebb sztárja állandó súlyproblémái miatt természetgyógyászhoz fordult. Egy megszállott fényevővel hozta össze a sors, aki azt tanácsolta neki, csak ízesített folyadékot fogyasszon, és táplálkozzon a fény energiájával. Galambos bízott a sarlatánban, és betartotta az előírásait.

- Amikor 86 kilogrammra fogytam le 2010 tájékán, egy vidéki fellépésen elkezdtem rángatózni. Halálfélelmem volt. Azonnal felkerestünk egy klinikát, ahol a vérvétel után azt mondták, a szervezetem teljesen kiürült, s ha tovább folytatom a koplalást, az az életembe kerül. A fényevő, akihez jártam, s akitől ilyen jellegű könyveket kaptam, azt mondta, ne foglalkozzam az orvosokkal, kövessem a tanácsait, mert a fény igenis elegendő táplálék - idézte fel a kis híján tragédiába torkolló történetet a híres trombitaművész, és hozzátette: szerencsére aggódó családjára és orvosára hallgatott. Ennek köszönheti, hogy még életben van. Maradt valami azonban, ami örökre emlékeztetni fogja a fény­evőgurura.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: