2018. április. 22., vasárnap
Névnap:
2017-05-17 12:13:00• hírek • Szatmar.ro

Fények Fesztiválja a Kossuth-kertben

A Fények Fesztiváljával kívánja a Román Cserkészszövetség szatmári egysége megidézni azt a csendet, amelyre mindanyiunknak hatalmas szüksége van. A spirituális-kulturális esemény helyszíne a Kossuth-kert, időpontja pedig május 20-a, szombat este 20.00 lesz.

„Egy olyan világban, amikor az idő immár nem szövetségesünk, sokkal inkább ellenfelünk és már nincs türelme hozzánk, szükségünk van egy bizonyságra, mely igazolja, nem veszítettük még el teljesen emberi mivoltunkat. Boldogságunkat folyamatosan keressük apró, de jelentőséggel teli dolgokban.

A Fények Fesztiváljának célja, hogy megteremtsen egy olyan csendes teret, ahol rövid időre meg tudunk feledkezni a mindennapok zajáról és ami arra emlékeztet minket, hogy az apró dolgok teszik jobbá perceinket, napjainkat és életünket” - vázolták fel az esemény szellemiségét annak szervezői.

Az immár második alkalommal megszervezésre váró Fények Fesztiválján háromezer mécsest, lampiont gyújtanak meg a cserkészek és az önkéntesek. Ennél az éteri fénynél és a Kossuth-kert nyugalmában tölthetnek el meghitt, békés perceket mindazok, akik szombat este 20 órakor felkeresik Szatmárnémeti legnagyobb parkját.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: