2012-01-13 18:04:39• hírek • Blikk.hu

Fenyegetik VV Péter családját

Telefonon zaklatják VV Péter édesanyját, sok rosszakaró ugyanis így próbálja Péter családjának tudatára adni, nem szeretnék, ha a valóságshow-veterán térne vissza a párbajról győztesen. Péter kocsiját is megrongálták, sőt a Facebookon testvérét és rajta keresztül őt is megfenyegették.

- Szétverjük a fejedet egy ásóval, legalább abba beledöglesz, de ha ez sem elég, akkor anyád fejét verjük szét, és akkor biztosan kijössz végre a villából - olvasható az üzenetekben.

- Sírva hívott fel Péter anyukája, amikor valamelyik nap már a sokadik fenyegető telefonhívást kapta. Szegény, rettentően megijedt, de nem is magát félti, hanem a fiát, akinek a kocsiját is megrongálták az anti-VV Péter-klubosok. Peti az utcán hagyta az autóját, amikor beköltözött a villába, fogalmunk sincs, honnan tudhatták meg, melyik az ő autója. Korábban többször megdobálták tojással, de azt lemossa az ember, ez azonban már egyáltalán nem vicces - mondta a Blikknek Fülöp Dávid, Péter egyik jó barátja, aki a család segítségével intézkedett, és átparkolt az autóval egy védett helyre.

- Szerintem amikor Péter ezt meglátja, nagyon dühös lesz majd, hiszen nem fair, hogy valaki megrongálja a tulajdonát, csak azért, mert nem szimpatikus számára a játéka.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: