2006-12-22 01:49:19• hírek • Szatmar.ro

Fenyeget a sztár

 Ben Affleck rendezőként kívánja folytatni pályafutását.

 Talán a korábbi alakításaira kapott rossz kritikák hatására, talán korábbi ambíciót dédelgetve, Ben Affleck úgy döntött, ha törik, ha szakad, ő rendezőként folytatja pályafutását.

Mi több, bejelentette, hogy ha nem kap rendezői állást, ő bizony elvállalja a hamarosan elkészülő egészestés Baywatch film főszerepét, és magára ölti Mitch Buchannon piros Speedo fürdőnadrágját – adta hírül a UIP hírlevele alapján a Danubius.

Márpedig Afflecket illik komolyan venni, hiszen már kapott Oscar-díjat is a Good Will Hunting című film forgatókönyvéért, járt Jennifer Lopezzel, és a most leforgatott Gone, Baby, Gone című krimi mellett ő rendezte az I Killed My Lesbian Wife, Hung Her On a Meat Hook, and Now I Have a Three-Picture Deal at Disney (Megöltem a leszbikus feleségemet, egy húskampóra akasztottam, és most három filmre szóló szerződésem van a Disney-nél) című, 1993-as kis gyöngyszemet.

Vagyis, aki a vásznon akarja látni a jóvágású, és mellesleg a Géza névre is hallgató Afflecket, az talán a Füstölgő ászok című krimiben teheti meg utoljára!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: