2020-02-24 16:25:48• hírek • Szatmár.ro

Fény derült a szombati baleset részleteire

Egy 29 éves szatmári férfi hibájából történt szombat reggel közúti baleset a Károlyi úton, mely során három személy szenvedett sérüléseket.

Mint arról beszámoltunk, szombat reggel 7 órakor két személygépkocsit érintő közlekedési baleset történt a Károlyi úton, melynek során három személy szenvedett sérüléseket. A balesetet követően rendőrségi nyomozás indult a baleset részleteinek felderítése érdekében, melynek eredményeiről a hétfői nap folyamán küldött szét sajtóközleményt a rendőrség.

A nyomozás során megállapították, hogy a balesetet a személygépkocsit a megengedettnél nagyobb sebességgel vezető 29 éves szatmári férfi okozta, aki megcsúszott a sáros, helyenként mézgával borított úttesten, és uralmát elveszve járműve felett, egy Máramaros megyei rendszámú kisteherautónak ütközött, amely a baleset következtében lesodródott az útról, és az út széli villanypóznának csapódott.

Az ütközés következtében sérüléseket szenvedett a 29 éves vétkes, a kisteherautó 35 éves sofőrje, és annak úti társa, egy 59 éves, szintén Máramaros megyei férfi.

A helyszíni alkoholtesztek mindkét autóvezető esetében negatívnak bizonyultak, viszont a 29 éves vétkes ellen büntetőeljárást indított a rendőrség.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: