2013-06-09 12:13:43• hírek • Póti Orsolya

Felvonulással vette kezdetét a Gyermeknap

Vasárnap délután 15 óráig színes gyermekprogramok várják a Kossuth-kertbe kilátogatókat. Bábszínházzal, diákszínjátszással, arcfestéssel és egyéb érdekes foglalkozásokkal készültek a szervezők.

Idén is a Szatmárnémeti RMDSZ és az Ady Endre Társaság által szervezett Családi Hétvége keretében rendezte meg a MADISZ a Gyermeknapot, amely óvodások, iskolások, szülők és pedagógusok felvonulásával vette kezdetét vasárnap délelőtt 9.30 órakor. A felvonulók a Szatmárnémeti Északi Színháztól indultak, megkerülték a Lucaciu-parkot, majd a Sugárúton haladtak végig egészen a Kossuth Kertig a Kaplonyi Fúvószenekar kíséretében.

A Kossuth-kert 10 órától kezdődtek meg a Gyermeknap programjai, amelyek kicsiket és nagyokat egyaránt várnak délután 15 óráig. A szervezők bábszínházzal, néptánc előadásokkal, gyermek népi játékokkal, diákszínjátszással, vásári komédiákkal, arcfestéssel és egyéb szórakoztató gyermekprogramokkal készültek.

Egyébként a Magyar Demokrata Ifjúsági Szövetség immár 24. alkalommal szervezett Gyermeknapot Szatmárnémetiben.

A vasárnap délutáni program:

16.00 - 17.00 A VII.Szatmár Megyei Diákszínjátszó Fesztivál díjazott csapatainak fellépése
17.00 - 17.20 Országos versenyeken helyezést elért magyar elemi osztályosok díjazása. Szervező és támogató: Szatmárnémeti RMDSZ női tagozata
17.20 - 19.00 A VII.Szatmár Megyei Diákszínjátszó Fesztivál díjazott csapatainak fellépése
19.00 - Straight Up koncert
21.00 - Zanzibár koncert (HU)

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: