2017-08-28 14:04:10• hírek • refszatmar.eu

Felvonulás – „hogy lássák világosságotokat!”

A Református Egyház ritkán szervez felvonulásokat, még kevésbé körmeneteket. Szeptember 2-án ezen ritka alkalmak egyikén vehetnek részt mindazok, akik bátran vallják kálvinista identitásukat.

A hitünk mélységét a belső szobánk csendje határozza meg, de Jézus azt mondja tanítványainak: úgy fényeljék a világosságuk az emberek előtt, hogy lássák jócselekedeteiket, és dicsőítsék a mennyei Atyát. Vajon hány szatmári, református és magyar ember tesz majd bizonyságot így a hitéről?

A felvonulás a Németi református templomtól indul 13:45-kor az ifjakkal. 14 órakor emlékjelavatás lesz a Kálvin téren, majd 14:30-kor tovább indul a felvonulás a macskaköves úton, a nagyparkot megkerülve, a Coposu sétányon át az Október 25-e térig. Elől indulnak a zászlósok, utána a palástos lelkészek, őket követi a nőszövetség, a presbitérium, az ifjúság, majd pedig a református gimnázium és az óvodák képviselői.

Legyen ez egy bátor bizonyságtétel, melyben nem csak azt mutatjuk meg, hogy vagyunk reformátusok ezen a vidéken, hanem azt is, hogy nem szégyelljük megvallani Krisztushoz való tartozásunkat!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: