2011-05-11 12:06:26• hírek • Szatmár.ro

Felvilágosító beszélgetés

Párkapcsolati témákról szerveztek felvilágosító előadást és beszélgetést a szatmári 10-es Számú Általános Iskola nyolcadikosainak.

A szatmárnémeti 10-es Számú Általános Iskola nyolcadik osztályos diákjai, az iskolapszichológus, Pakulár Judith kezdeményezése által egy párkapcsolat témájú előadáson vettek részt.

A felvilágosító beszélgetés előadója, Borsi Zsuzsa, a Caritas drogprevenciós Open irodától érkezett. Az iroda több témával kapcsolatban is tart felvilágosítást, viszont a párkapcsolati témák számítanak a legnépszerűbbnek a diákok körében. Jó alkalom volt ez arra, hogy a diákok megnyíljanak egymás előtt, és egy szakemberrel tudják megbeszélni mindazokat a dolgokat, amelyek foglalkoztatják őket.

A kétórás interaktív előadást nagyon élvezték a tanulók, a diákok sok új információval gazdagodtak az előadás és a beszélgetés során.

Amint azt Pakulár Judith iskolapszichológustól megtudtuk, ez az előadás egy további együttműködés kezdete, az elkövetkezőben több hasonló alkalmat is szerveznek majd.


Párkapcsolati tanácsadást szerveztek
Párkapcsolati tanácsadást szerveztek


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: