2013-09-13 16:44:44• hírek • Póti Orsolya

Felvételi a Szatmári Művészeti Iskolába

Továbbra is várja a jelentkező diákokat a Szatmári Művészeti Iskola, azonban a különféle tanfolyamok elkezdése előtt felvételi vizsgára kerül sor.

Hivatalosan szeptember 27-én nyitja meg az új tanévet a Szatmári Művészeti Iskola, de a második, harmadik, negyedik és ötödik évfolyamra járó diákok számára már szeptember 16-tól elkezdődnek a tanfolyamok.

Minden olyan diák, aki első alkalommal iratkozik be az iskola valamelyik kurzusára egy felvételi vizsgán kell részt vegyen. Ezek időpontjáról tájékoztatott Deac Mircea, a tanintézmény vezetője a csütörtöki sajtótájékoztató keretében.

A gitár szakra jelentkezők vizsgáját szeptember 17-én 16.00-18.00 óra között tartja Marian Gema és Brodi Adrian, a könnyűzene és klasszikus ének szakosok, illetve a népzene és fúvóshangszer szakra jelentkezők szintén szeptember 17-én, 16 és 18 óra között jelentkezhetnek Boros Marius és Pap Razvan, illetve Chiorean Vasile és Voropciuc Petre tanároknál.

A sporttánc kurzusra jelentkezők felvételijére szeptember 16-18. között kerül sor, mindennap 17 óra 30 perctől 18 óráig, a zongora felvételit pedig szeptember 18-19. között, délután 16 órától rendezik meg Mare Cecilia, Pomian Gabriela és Tarta Marcel tanárok.

A fotó-design tanfolyam felvételijére szeptember 18-án, 16 és 18 óra között kerül sor Dan Bale tanár úrral, a képzőművészet szakra jelentkezőket pedig ugyanabban az időpontban várja Szodoray-Parádi Hajnalka tanárnő.

A balett felvételi vizsgát Tanase Gabriela tartja szeptember 19-én, 16 óra és 18 óra között, a legutolsó felvételi pedig színművészetből kerül megrendezésre szeptember 23-án, 16 és 18 óra között Kovács Éva és Carol Erdős színművészek irányításával.

A vizsgák eredményeit szeptember 26-án teszik közzé, az évnyitó ünnepségre pedig 27-én, péntek délután 17 órától kerül sor a Corneliu Coposu sétányon, a Szamos áruház előtti rendezvénytéren.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: