2010-06-21 15:17:05• hírek • Szatmár.ro

Felvételi a Babes-Bolyai pszichológia karára

A Babeș-Bolyai Tudományegyetem Pszichológia és Neveléstudományok Karának Szatmárnémetiben kihelyezett tagozata felvételit indít a 2010/2011-es egyetemi évre.

A Babeș-Bolyai Tudományegyetem Pszichológia és Neveléstudományok karán belül Szatmárnémetiben három szak működik: óvoda- és iskolapedagógia szak nappali tagozata, távoktatásos képzése, valamint az óvoda- és iskolapedagógia szak kiegészítő képzése. A képzések időtartama három év.

A 2010/2011-es évre nappali tagozaton tizenegy támogatott, valamint harminc fizetéses helyre lehet jelentkezni. Távoktatásra és kiegészítő képzésre pedig harminc szabad fizetéses hely van. A felvételire való beiratkozások július 14, 15, 16, 17, 19 és 20-án zajlanak. A beiratkozáshoz szükséges iratok a következők: a beiratkozási (120 lej) és eljárási díj (30lej) kifizetését igazoló elismervény (a tanügyi alkalmazottak gyerekei mentesülnek a beiratkozási díj kifizetése alól, helyette munkahelyi igazolást mutatnak fel), kitöltött beiratkozási lap, érettségi átlag, és a líceumi évek átlaga.

A helyek visszaigazolása és a tandíj első részletének kifizetése július 22-24 között történik a következő adatok leadásával: eredeti érettségi diploma vagy annak hitelesített másolata, anyakönyvi lap hitelesített másolata (foaie matricola), orvosi igazolás, keresztlevél hitelesített másolata, házassági bizonyítvány hitelesített másolata, 3 db. ¾- es fénykép, az első részlet kifizetését igazoló nyugta.

Érdeklődni munkanapokon 9 -től 12 óráig a Főiskola titkárságán lehet a következő címen: Szatmárnémeti, Petőfi Sándor utca, 47 szám, és a 0261- 711789 -es telefonszámon. Bővebb információ a BBTE Lélektan és Neveléstudományi Karának honlapjain található:  http://www.psiho.ubbcluj.ro.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: